ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ .

ΣΧΟΛΙΟ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.

Andre Alaman Vassilis Papadopoulos Βασίλειε μου , δεν χρειάζεται συγνώμη !!! Μας δίνεις την χαρά της αναμοχλεύσεως της μνήμης μας !!! Είτε ευχάριστες , ειτε δυσάρεστες μνήμες , σου δίνουν ζωή καθώς γυρνάς τον χρόνο πίσω και η καταιγίδα των συναισθημάτων κατακλύζει το είναι σου !!! Και αυτήν την κατάσταση την ζούμε εξ αιτίας σου !!! Διέθεσες και διαθέτεις χρόνο και χρήμα , για να μας δώσεις το έδαφος στο οποίο περπατώντας συναντιόμαστε , θυμόμαστε , αγαπιόμαστε , συνδεόμαστε , συμπληρώνουμε γενικά το ψηφιδωτό που έμεινε στα αζήτητα , ξεθώριασε , σκούριασε , σκονίστηκε , με καινούργιες γυαλιστερές ψηφίδες !!!! Αισθάνομαι τυχερός που βρήκα αυτό που εσύ έφτιαξες και είμαι ευτυχισμένος που μέσα εδώ ξαναβρήκα αρκετά κομμάτια της ζωής μου που δεν θα τα έβρισκα αν δεν ήσουν εσύ !!!!

18 Δεκεμβρίου 2013

( 511 ) Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ALEX BEACH 1992


19 Σεπτεμβρίου 1992.
ΡΟΔΟΣ . CLUB ZORBAS . ALEX BEACH. 
Η ομάδα της κουζίνας σε ώρα εργασίας και μια φωτογραφία από πελάτισσα του ξενοδοχείου που ήθελε να έχει μια αναμνηστική φωτογραφία με την ομάδα της κουζίνας που ετοίμαζε όλα αυτά τα υπέροχα γεύματα όπως μας είχε πει .
Από αριστερά ΦΩΤΑΚΙΔΗΣ ΖΗΣΙΣ - ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΝΕΣΤΩΡ - η πελάτισσα από την Αυστρία ELISABETH CHRISTOF η οποία και μας έστειλε την φωτογραφία - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΜΠΕΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου