ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ .

ΣΧΟΛΙΟ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.

Andre Alaman Vassilis Papadopoulos Βασίλειε μου , δεν χρειάζεται συγνώμη !!! Μας δίνεις την χαρά της αναμοχλεύσεως της μνήμης μας !!! Είτε ευχάριστες , ειτε δυσάρεστες μνήμες , σου δίνουν ζωή καθώς γυρνάς τον χρόνο πίσω και η καταιγίδα των συναισθημάτων κατακλύζει το είναι σου !!! Και αυτήν την κατάσταση την ζούμε εξ αιτίας σου !!! Διέθεσες και διαθέτεις χρόνο και χρήμα , για να μας δώσεις το έδαφος στο οποίο περπατώντας συναντιόμαστε , θυμόμαστε , αγαπιόμαστε , συνδεόμαστε , συμπληρώνουμε γενικά το ψηφιδωτό που έμεινε στα αζήτητα , ξεθώριασε , σκούριασε , σκονίστηκε , με καινούργιες γυαλιστερές ψηφίδες !!!! Αισθάνομαι τυχερός που βρήκα αυτό που εσύ έφτιαξες και είμαι ευτυχισμένος που μέσα εδώ ξαναβρήκα αρκετά κομμάτια της ζωής μου που δεν θα τα έβρισκα αν δεν ήσουν εσύ !!!!

06 Οκτωβρίου 2024

( 4750 )


 Ποιος δεν θυμάται τις κασέτες στις οποίες γράφαμε τα τραγούδια που μας άρεσαν;

Τις δεκαετίες 1960 - 1970 ίσως και την δεκαετία 1980 είχαμε ένα ραδιοκασετόφωνο με το οποίο πολλές φορές προσπαθούσαμε να γράψουμε τραγούδια από το ραδιόφωνο παρακαλώντας να μην διακόψει το τραγούδι ο παραγωγός - δημοσιογράφος και μιλήσει. Πολύ δύσκολο εγχείρημα.

Κάπου την δεκαετία 1970 εμφανίστηκαν στην Κρύα Βρύση και τα πρώτα δισκάδικα ( πουλούσαν δίσκους μουσικής βινυλίου και κασέτες ). Επίσης έκαναν εγγραφή δίσκων σε άδειες κασέτες μετά από παραγγελία. Θυμάμαι δύο τέτοια καταστήματα. Το ένα ήταν του Τέρη Χαντζάρα με την ονομασία '' ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ '' αν δεν κάνω λάθος και το δεύτερο του Χρυσόστομου Τογρουζίδη με την ονομασία '' ΕΠΟΧΕΣ '' 

Στην φωτογραφία το εσωτερικό χαρτί της κασέτας στο οποίο γράφαμε τους τίτλους των τραγουδιών και η σφραγίδα του καταστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου