20 - 6 - 1966. Από την εκδρομή στον Μακρύγιαλο, όπου μάζευαν μύδια από τα πεντακάθαρα νερά τότε . Δεν χρειαζόταν παρά μια λαμαρίνα, φωτιά και το τσίπουρο.
Άναβαν την φωτιά , έβαζαν επάνω την λαμαρίνα και πάνω στην λαμαρίνα τοποθετούσαν τα μύδια , τα οποία μόλις άνοιγαν ήταν έτοιμα για φάγωμα. Επειδή τα δοκίμασα και εγώ σας πληροφορώ πως ήταν θαυμάσιος μεζές . Αξέχαστη γεύση.
Στην φωτογραφία ο ΜΙΛΤΟΣ ΦΑΝΙΑΔΗΣ δεξιά και ο ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ στην παραλία τρώγοντας αυτόν τον υπέροχο μεζέ .
Άναβαν την φωτιά , έβαζαν επάνω την λαμαρίνα και πάνω στην λαμαρίνα τοποθετούσαν τα μύδια , τα οποία μόλις άνοιγαν ήταν έτοιμα για φάγωμα. Επειδή τα δοκίμασα και εγώ σας πληροφορώ πως ήταν θαυμάσιος μεζές . Αξέχαστη γεύση.
Στην φωτογραφία ο ΜΙΛΤΟΣ ΦΑΝΙΑΔΗΣ δεξιά και ο ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ στην παραλία τρώγοντας αυτόν τον υπέροχο μεζέ .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου